Nettside og blogg om psykisk vold

Velkommen til min nettside og blogg om psykisk vold!

Dette er en nettside og blogg om psykopati, narsissisme og psykisk vold.

I dag kan jeg med stolthet si at første versjon av nettsiden og bloggen min om psykisk vold er klar!

Dette skal altså bli en nettside om psykopati, narsissisme og psykisk vold, og med mye fakta-informasjon om dette skadelige. I tillegg skal jeg blogge om mine erfaringer med psykisk vold, og hvordan jeg lever etter at jeg kom meg ut av forholdet.

Les også: Hva er psykisk vold?

Nettsiden om psykisk vold skal på sikt bli en støtteside/ressursside for voldsutsatte og for andre som ønsker innsikt om psykisk vold i parforhold. Nettsiden vil regelmessig bli tilført innlegg som har relevans til dette, både av faktainformasjon og blogginnlegg som jeg skal skrive.

Planen for høsten er bl.a. å publisere noen utdrag fra manus til min kommende bok Vendepunkt om psykisk vold i parforhold. Jeg kommer fremover også til å legge ut annet som det er naturlig å legge ut info om, både av faktainformasjon og blogginnlegg.

Les også: Vendepunkt – boken om psykisk vold

Masse hilsner fra en veldig stolt forfatter og nettside-eier!

 

Vendepunkt – boken min om psykisk vold