Vendepunkt – boken om psykisk vold, og metoden for å repareres. Er du på let etter en løsningsorientert bok som inneholder hjelpemidler, verktøy, råd og tips, er dette boken for deg. Du får kjøpt den i mange nettbokhandlere som Tanum, Norli, Ark, Haugenbok, og du får kjøpt den direkte av meg.

Kjøp boken direkte av meg for kun kr. 260,- inkludert frakt. Du får med en hyggelig hilsen, og boken kommer rett i postkassen din.

Send e-post til mittvendepunkt@gmail.com med navn og adresse. Så svarer jeg deg med betalingsinformasjon, og den blir sendt samme eller påfølgende dag som betaling er mottatt 🙂

Kommer snart som lydbok, og det er jeg som har lest den inn.

Kan også kjøpes som ebok.Hva ønsker jeg med boken Vendepunkt

Mitt ønske er at de som har vært/er i vonde parforhold, forstår metoden med å jobbe med seg selv, lytte til egne behov og det å ta valg for seg selv for å repareres, istedenfor å ha oppmerksomheten rettet andre steder.

Mitt ønske er også å bidra til våkenhet og kunnskap om psykisk vold i partner-relasjoner, og hvor skadelig det kan være å bli utsatt for slikt. Jeg mener at boken er viktig i debatten omkring tematikken Vold i nære relasjoner. I boken setter jeg nemlig ord på ulike belastningsskader som kan oppstå når man blir utsatt for psykisk vold, og som kan medføre sykemeldinger og andre utfordringer privat og i arbeidslivet.

Hvem passer boken for

  • Boken er interessant for fagpersoner og helsepersonell som har oppfølging av pasienter og klienter, og som ønsker innsikt om problematikken “vold i nære relasjoner” og spesielt psykisk vold.
  • Boken er interessant for de som jobber med problematikken “vold i nære relasjoner”, f.eks Krisesentre og Familievernkontorer.
  • Boken er interessant for de som har vært/er utsatt for psykisk nedbryting, nedgradering og mobbing i nære relasjoner/partnerrelasjoner.
  • Boken er interessant for de som er opptatt av mindfulness, oppmerksom tilstedeværelse, å være “her og nå”.