Vendepunkt – boken om psykisk vold, og metoden for å repareres. Er du på let etter en løsningsorientert bok som inneholder hjelpemidler, verktøy, råd og tips til selvhjelp, i tillegg til den personlige erfaringen, er dette boken for deg. Du får kjøpt den i mange nettbokhandlere som Tanum, Norli, Ark, Haugenbok, og du får kjøpt den direkte av meg. Boken er første del av historien min. Jeg planlegger å skrive 3 bøker om psykisk vold i parforhold, altså en triologi.

Jeg har noen eksemplarer for kjøp direkte av meg for kun kr. 260,- inkludert frakt. Forhåndsbetaling med vipps eller til min firmakonto. Du får med en hyggelig hilsen, og boken kommer rett i postkassen din.

Send e-post til mittvendepunkt@gmail.com med navn og adresse, og jeg svarer deg med betalingsinformasjonen. Boken blir sendt samme eller påfølgende dag som betaling er mottatt 🙂

Kommer snart som lydbok, og det er jeg som har lest den inn.

Kan også kjøpes som ebok.Hva ønsker jeg med boken Vendepunkt

Mitt ønske er at de som har vært, eller er, i vonde parforhold, finner noe som er nyttig for dem når de leser min historie og hvordan jeg løste mine utfordringer. Mitt ønske er også at man forstår metoden med å jobbe med seg selv, lytte til egne behov og det å ta valg for seg selv for å repareres, istedenfor å ha oppmerksomheten rettet andre steder. Kanskje de til og med opplever et vendepunkt, når de leser om mitt personlige vendepunkt.

Mitt ønske er også å bidra til våkenhet og kunnskap om psykisk vold i partner-relasjoner, og hvor skadelig det kan være å bli utsatt for slikt.

Jeg mener i tillegg at boken er viktig i debatten omkring tematikken Vold i nære relasjoner, og spesielt psykisk vold. I boken setter jeg bl.a. ord på ulike belastningsskader som oppsto hos meg da jeg ble utsatt for den skadelige psykiske volden, og som jeg tenker at jeg ikke er alene om å oppleve. Belastningsskader som oppstår når man blir utsatt for psykisk vold, kan medføre sykemeldinger og andre utfordringer privat og i arbeidslivet, og den burde derfor leses av helsepersonell og behandlere.

Hvem passer boken for

  • Boken er interessant for fagpersoner og helsepersonell som har oppfølging av pasienter og klienter, og som ønsker innsikt om problematikken “vold i nære relasjoner” og spesielt psykisk vold.
  • Boken er interessant for de som jobber med problematikken “vold i nære relasjoner”, f.eks Krisesentre og Familievernkontorer.
  • Boken er interessant for de som har vært/er utsatt for psykisk nedbryting, nedgradering og mobbing i nære relasjoner/partnerrelasjoner.
  • Boken er interessant for de som er opptatt av mindfulness, oppmerksom tilstedeværelse, å være “her og nå”.