VENDEPUNKT – boken om psykisk vold, og hvordan repareres.

Er du på let etter en nær og personlig bok om erfaringer med psykisk vold? Og som i tillegg inneholder en personlig beretning om en vellykket reparasjon? Da er dette boken for deg. Kanskje du selv opplever et vendepunkt, når du leser om mitt personlige vendepunkt og min omstart? Og kanskje du også blir inspirert, når du leser hvordan jeg definerte og så løste egne utfordringer etter at jeg kom meg ut av et psykisk voldelige forhold?

Hvis du er behandler, kan boken være nyttig for å få innsikt om psykisk vold, og metodisk arbeid for en vellykket reparasjon. Det er en bok som kan leses raskt fra perm til perm, eller den kan leses i av og til.

Du får kjøpt den i bokhandlere og mange nettbokhandlere som Tanum, Norli, Ark, Haugenbok, og du får kjøpt den direkte av meg. Boken finnes også på flere bibliotek.

Jeg har noen eksemplarer for kjøp direkte av meg til kun kr. 250,- inkludert frakt. Ordinær pris er 298,- i butikk eller 261,- + frakt i nettbokhandlere. Forhåndsbetaling med vipps eller til min firmakonto. Du får med en personlig hilsen, og boken kommer rett i postkassen din.

Send e-post til mittvendepunkt@gmail.com med navn og adresse, og jeg svarer deg med betalingsinformasjonen. Boken blir sendt samme eller påfølgende dag som betaling er mottatt 🙂

Kan også kjøpes som lydbok, og det er JEG som har lest den inn. TRYKK HER for kjøp av lydboken.

Kan også kjøpes som ebok. TRYKK HER for kjøp av eboken.



Boken min VENDEPUNKT om psykisk vold i parforhold, omtales av flere som en fagbok. Den er godkjent som litteratur ifm en eksamensoppgave som en parterapeut-student skriver på. Og den kommer på litteraturlisten i en bok om psykisk vold som en annen forfatter skriver på. Så stolt av slike tilbakemeldinger!!! 

Hva ønsker jeg med boken Vendepunkt

Mitt ønske er at de som har vært, eller er, utsatt for psykopati, narsissisme og psykisk vold, finner noe som er nyttig for dem når de leser min historie med psykisk vold, og hvordan jeg definerte og løste mine utfordringer etter at jeg kom meg ut. Mitt ønske er også at man forstår metoden med å jobbe med seg selv, lytte til egne behov og det å ta valg for seg selv for å repareres, istedenfor å ha oppmerksomheten rettet andre steder. Kanskje de til og med opplever et vendepunkt, når de leser om mitt personlige vendepunkt og min omstart.

Mitt ønske er også å bidra til våkenhet og kunnskap om psykisk vold i partner-relasjoner, og hvor skadelig det kan være å bli utsatt for slikt.

Jeg mener i tillegg at boken er viktig i debatten omkring tematikken Vold i nære relasjoner, og spesielt psykisk vold. I boken setter jeg bl.a. ord på ulike belastningsskader som oppsto hos meg da jeg ble utsatt for den skadelige psykiske volden, og som jeg tenker at jeg ikke er alene om å oppleve. Belastningsskader som oppstår når man blir utsatt for psykisk vold, kan medføre sykemeldinger og andre utfordringer privat og i arbeidslivet, og jeg mener den derfor burde leses av Nav, helsepersonell og ulike behandlere.

Hvem passer boken for

  • Boken passer for fagpersoner og behandlere som har oppfølging av pasienter og klienter, og som ønsker innsikt og kunnskap om psykisk vold.
  • Boken passer for de som jobber med problematikken “vold i nære relasjoner”, f.eks Krisesentre og Familievernkontorer.
  • Boken passer for de som har vært/er utsatt for psykopati, narsissisme og psykisk vold i nære relasjoner/partner-relasjoner.
  • Boken er også interessant for de som er opptatt av mindfulness, oppmerksom tilstedeværelse, å være “her og nå”.