Jeg har fått personlig hilsen fra Statsministeren

Jeg har fått personlig hilsen fra Statsministeren! Personlig hilsen fra Statsministeren er ikke hverdagskost for meg, og det er derfor stor stas å få en personlig hilsen fra henne!

Jeg har vært invitert inn i, og deltatt i, forskningsprogrammet til Regjeringen som omhandler VOLD I NÆRE RELASJONER. Et forskningsprosjekt som går over flere år. Jeg følte meg sett og hørt da jeg ble intervjuet, og følte at min historie med psykisk vold var viktig. Jeg var så takknemlig av å bli sett og hørt, at jeg sendte et takkebrev til Statsministerens Kontor. Jeg sendte i tillegg med boka mi Vendepunkt, for å vise at forlag også tar voldsproblematikken på alvor. Jeg er nemlig veldig stolt av Forlagshuset Publica som har utgitt boken min.

Hilsen fra Statsministeren er personlig

Brevet fra Statsministeren er personlig, og det føles ikke riktig å vise innholdet. Men i brevet takker Statsministeren meg for et hyggelig brev og at jeg sendte henne boken jeg har skrevet. Hun sier videre en del om viktigheten av forskning for å få bedre forståelse for hva dette handler om, slik at man kan lage politikk som virker. 

Statsministeren tok godt i mot boken min

Det er stor stas å vite at boken ble tatt god i mot på Statsministerens Kontor. Jeg føler virkelig at jeg har skrevet en samfunnsnyttig og viktig bok etter svaret fra Statsministeren.

Jeg er også blitt veldig inspirert til å fortsette med mitt opplysningsarbeid om psykisk vold og mobbing i parforhold, og hvor skadelig det er å bli utsatt for slikt. I tillegg er jeg veldig inspirert til hjelpe andre som har vært utsatt for dette skadelige. Nå skal jeg fortsette å utvikle denne hjemmesiden og bloggen min. Jeg skal også fortsette med å skrive, slik at det blir flere bøker etterhvert.

Les også: Vendepunkt – boken om psykisk vold