Jeg har fått personlig hilsen fra Statsministeren

Jeg har fått personlig hilsen fra Statsministeren! Personlig hilsen fra Statsministeren er ikke hverdagskost for meg, og det er derfor stor stas å få en personlig hilsen fra henne!

Jeg har vært invitert inn i, og deltatt i, forskningsprogrammet til Regjeringen som omhandler VOLD I NÆRE RELASJONER. Et forskningsprosjekt på høyt nivå og som går over flere år. Jeg følte meg sett og hørt da jeg ble intervjuet, og følte at min historie med psykisk vold var viktig. Jeg var så takknemlig over å bli tatt på alvor, og sett og hørt av intervjueren, at jeg sendte et takkebrev til Statsministerens Kontor og fortalte det. Jeg sendte i tillegg med boka mi Vendepunkt om psykisk vold, for å vise at forlag også tar voldsproblematikk på alvor. Jeg er nemlig veldig stolt av Forlagshuset Publica som har utgitt boken min.

Hilsen fra Statsministeren er personlig

Brevet fra Statsministeren er personlig, og det føles ikke riktig å vise innholdet. Men i brevet takker Statsministeren meg for et hyggelig brev og at jeg sendte henne boken jeg har skrevet. Hun sier videre en del om viktigheten av forskning for å få bedre forståelse for hva dette handler om, slik at man kan lage politikk som virker. 

Statsministeren tok godt i mot boken min

Det er stor stas å vite at boken ble tatt god i mot på Statsministerens Kontor. Jeg føler virkelig at jeg har skrevet en samfunnsnyttig og viktig bok etter svaret fra Statsministeren.

Jeg er også blitt veldig inspirert til å fortsette med mitt opplysningsarbeid om psykopati, narsissisme og psykisk vold i parforhold, og hvor skadelig det er å bli utsatt for slikt. I tillegg er jeg veldig inspirert til hjelpe og støtte andre som har vært utsatt for dette skadelige. Nå skal jeg fortsette med å utvikle denne hjemmesiden og bloggen min. Jeg skal også fortsette med å skrive, slik at det blir flere bøker etterhvert.

Les også: Vendepunkt – boken om psykisk vold