Jeg har fått personlig hilsen fra Statsminister Erna Solberg

Jeg har fått personlig hilsen fra Statsminister Erna Solberg! Personlig hilsen fra Statsministeren er ikke hverdagskost for meg, og det er derfor stor stas å få en personlig hilsen fra henne!

Jeg har vært invitert inn i, og deltatt i, forskningsprogrammet til Regjeringen Solberg som omhandler VOLD I NÆRE RELASJONER. Et forskningsprosjekt på veldig høyt nivå og som går over flere år. Jeg var til intervju i Oslo en vakker høstdag, og følte meg sett og hørt da jeg ble intervjuet. Jeg følte at min historie med psykisk vold og mobbing i et parforhold var viktig.

Jeg var så takknemlig over å bli tatt på alvor, og bli sett og hørt av intervjueren, at jeg sendte et takkebrev til Statsministerens Kontor og fortalte det. Jeg sendte i tillegg med boken min om psykisk vold i parforhold som heter Vendepunkt, for å vise at forlag også tar voldsproblematikk på alvor. Jeg er nemlig veldig stolt av Forlagshuset Publica som har utgitt boken min.

Hilsen fra Statsminister Erna Solberg er personlig

Brevet fra Statsministeren er personlig, og det føles ikke riktig å vise innholdet. Men i brevet takker Statsministeren meg for et hyggelig brev og at jeg sendte henne boken jeg har skrevet. Hun sier videre en del om viktigheten av forskning for å få bedre forståelse for hva dette handler om, slik at man kan lage politikk som virker. 

Statsministeren tok godt i mot boken min

Det er stor stas å vite at boken ble tatt god i mot på Statsministerens Kontor. Jeg føler virkelig at jeg har skrevet en samfunnsnyttig og viktig bok etter det personlige svaret hennes.

Jeg er også blitt veldig inspirert til å fortsette med mitt opplysningsarbeid om psykopati, narsissisme og psykisk vold i parforhold, og skadeomfanget av dette.

I tillegg er jeg veldig inspirert til hjelpe og støtte andre som har vært utsatt for dette skadelige, i mitt arbeid som samtaleterapeut. Nå skal jeg også fortsette med å utvikle denne hjemmesiden og bloggen min. Jeg skal også fortsette med å skrive, og det blir både avisinnlegg og forhåpentligvis flere bøker etterhvert.

Les også: Bok om psykisk vold

Verified by MonsterInsights