Vendepunkt

Boken om psykisk vold og reparasjon av ettervirkninger. En bestselger og nå i nye opplag!

Vendepunkt
Likte godt hvor ryddig og enkelt du skriver. Jeg følger deg lett og kjenner meg også igjen. Det hjelper meg å lese hva du gjorde, og boken din kommer i rett tid for meg. Vil ha og bruke den som støtte fremover. Tusen takk for ditt gode bidrag.
- Leser

En nær og personlig bok om erfaringer med psykisk vold og mobbing i et parforhold, men som også inneholder en personlig beretning om en vellykket reparasjon. Det er min historie som fortelles.

Tema i boken er skadevirkninger av psykisk vold og mobbing, og hvordan reparere disse. Du får også mange tips til selvhjelp og egenterapi.

Jeg håper du finner noe som er nyttig for deg <3 Kanskje du kjenner deg igjen eller får noen aha-opplevelser? Kanskje du selv opplever et vendepunkt, når du leser om mitt personlige vendepunkt? Eller kanskje du blir inspirert til å jobbe med dine egne ettervirkninger på en konkret måte, når du leser hvordan jeg definerte, og så løste mine utfordringer/ettervirkninger, etter at jeg kom meg ut av det skadelige forholdet?

Boken anbefales også for behandlere og terapeuter som ønsker innsikt i skadevirkninger av psykisk vold, og metodisk arbeid av ettervirkninger.

Bestill her

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Verified by MonsterInsights