Selvhjelpsgruppe

Veiledning og fagdager for voldsutsatte

Veiledning, gruppe og fagdager. Jeg tror på hjelp til reparasjon ved å samtale med andre med lignende erfaringer, fordi jeg selv har gjort svært gode erfaringer med dette. Derfor tilbyr jeg både grupper og fagdager for de som har vært utsatt for psykisk vold. Men noen ganger kan det var slik at man trenger veiledning en-til-en.

JEG TILBYR VEILEDNINGS-SAMTALER PR. TELEFON. VARIGHET 1 TIME. PRIS KR. 500,-. TRENGER DU VEILEDNING ELLER EN Å LUFTE TANKENE MED, SÅ NØL IKKE MED Å KONTAKTE MEG. BRUK KONTAKTSKJEMAET, SÅ AVTALER VI TID. 

Les også: Hva er vold?

Mine gruppetilbud er som følger:

Grupper for voldsutsatte – PAUSE INNTIL VIDERE PGA. KORONA-SITUASJONEN

  • Jeg er initiativtager til, og igangsetter av, en selvhjelpsgruppe for voldsutsatte som går i Vestfold. 
  • Er du utsatt for psykisk vold, og vil være med i en gruppe hos meg i sammen med andre som har lignende erfaringer, så bruk kontaktskjemaet og jeg gir mer utfyllende informasjon. Gruppe tilbys i Tønsberg.

Fagdager for voldsutsatte gestaltterapeuter – BLIR HOLDT SOM VIDEOKONFERANSER INNTIL VIDERE PGA. KORONA-SITUASJONEN

  • Jeg er initiativtager til fagdager for grupper av voldsutsatte gestaltterapeuter. Fagdagene er PFO-godkjente og tilbys i Oslo. 
    Ønsker du å være med i en gruppe og på slike fagdager, så bruk kontaktskjemaet og jeg gir mere informasjon.

Fagseminar

  • Sammen med en dyktig og erfaren gestaltterapeut-kollega, har jeg i tillegg laget et opplegg for et tverrfaglig halvdags fagseminar med tema Vold i Nære Relasjoner. Fagseminaret er PFO-godkjent (profesjonell faglig oppdatering for gestaltterapeuter). I 2020 er dette opplegget planlagt at blir holdt i Oslo og flere andre byer. 

PÅ GRUNN AV KORONA-SITUASJONEN, ER FAGSEMINARET I OSLO SOM SKULLE VÆRT HOLDT I MARS, UTSATT TIL 23.september.

Ta kontakt med meg