Hei, jeg heter Ingunn, og jeg er forfatter og skribent. Jeg er også bl.a. utdannet Gestaltcoach og Gestaltterapeut MNGF.

  • Min visjon er å hjelpe de som har vært utsatt for psykisk vold til innsikt og reparasjon.
  • Min visjon er også å spre kunnskap om psykisk vold, og hvor skadelig det er å blir utsatt for slikt.

Jeg har den unike kombinasjonen at jeg er fagperson gjennom mine coach- og terapeut-utdanninger, og jeg har vært utsatt for psykisk vold og mobbing i et mangeårig forhold. Denne kombinasjonen gir meg gode forutsetninger for å kunne gi støtte og hjelp til andre med lignende erfaringer. Men først var jeg nødt til å reparere meg selv. Mitt reparasjonsarbeid har pågått i flere år, og jeg har fått hjelp til bearbeiding på et krisesenter, gjennom samtaleterapi og i veiledning.

Om nettsiden

Denne nettsiden er stadig under utvikling, og er en ressursside/støtteside for de som har opplevd psykopati, narsissisme og psykisk vold, og for andre som ønsker innsikt om denne problematikken. Min erfaring er at faktainformasjon er viktig, og nettsiden har lenker til informasjon hos store og seriøse aktører og hva de beskriver som vold, og den har lenker til informasjon om psykopati og narsissisme. Nettsiden har i tillegg et innblikk i mine personlige erfaringer, og hva jeg er opptatt av som voldsutsatt, gjennom blogginnleggene som jeg skriver.

Følg meg også på Instagram, Facebook og Linkedin for oppdatering og innhold.

Jeg har skrevet bok for voldsutsatte

Jeg har også skrevet bok for de som har vært utsatt for psykopati, narsissisme og psykisk vold, og som har tittel Vendepunkt. Den er nær og personlig, og inneholder råd og tips til selvhjelp basert på mine egne gode erfaringer i min vellykkete reparasjon, i tillegg til mine personlige erfaringer med psykisk vold. Nettsiden har god informasjon om debutboken min, som ble utgitt på Forlagshuset Publica i januar -19. Boken kan kjøpes direkte av meg, hos bokhandlere/nettbokhandlere som Tanum, Norli, Ark, Adlibris, Haugenbok m.fl. I 2020 blir boken både e-bok og lydbok. Lydboken er det forøvrig JEG som har lest inn. Boken er også kjøpt inn av flere bibliotek. Vendepunkt er min første bok om psykisk vold i parforhold, og planen er 3 bøker totalt, altså en triologi. Jeg skriver for tiden på manus til bok nr 2.

Det ligger også ute informasjon om samtaletilbudet mitt.

Min utdanning og arbeidserfaring

Jeg er utdannet Gestaltterapeut, et 4 årig høyskole-studium som er akkreditert av Nokut og gir 120 stp. Jeg er også utdannet Gestaltcoach, et 2-årig høyskole-studium som også er akkreditert av Nokut og gir 60 stp. Les mer om Nokut og kvalitetssikring av studier på www.nokut.no. Jeg er medlem av Norsk Gestaltterapeut Forening, MNGF.

Jeg har intro- og grunnkurs i Mindfulness MBSR (mindfulness basert stress reduksjon) og har mangeårig egenerfaring med dette forskningsbaserte verktøyet. Jeg har i tillegg mangeårig egen-erfaring med andre former for meditasjon, og jeg har tidligere tider holdt flere kurs i oppmerksomhets-trening.

Jeg har lang og variert arbeidserfaring med støtte- og veiledningsarbeid fra ulike arenaer i næringslivet. Jeg har siden 2011 hatt egen praksis for samtaleterapi og veiledning, og har bl.a. hatt kontor og samarbeidet med fastleger på et legesenter i 2,5 år som en del av min praksis. Fra tidligere har jeg økonomi- og forsikringsutdanning og arbeidserfaring på dette fagfeltet. Jeg har også 10 års erfaring med aktivt lokallags,- og nettverksarbeid i Vestfold for ferdigutdannete Gestaltterapeuter MNGF og studenter.

Jeg har vært invitert inn i, og deltatt i, forskningsprogrammet til Regjeringen som omhandler Vold i nære relasjoner.