Personlig hilsen fra Statsministeren

Stor stas for meg å få en personlig hilsen fra Statsministeren!

Jeg har vært invitert inn i, og deltatt i, forskningsprogrammet til Regjeringen som omhandler VOLD I NÆRE RELASJONER. Jeg følte meg sett og hørt da jeg ble intervjuet, og sendte et takkebrev til Statsministerens Kontor sammen med boka mi for å vise at forlag også tar voldsproblematikken på alvor. Jeg er nemlig veldig stolt av forlaget Publica som har utgitt boken min.

Brevet fra Statsministeren er personlig, og det føles ikke riktig å vise innholdet. Men i brevet takker Statsministeren meg for et hyggelig brev og at jeg sendte henne boken jeg har skrevet, og sier en del om viktigheten av forskning for å få bedre forståelse for hva dette handler om slik at man kan lage politikk som virker. 

Det er stor stas å vite at boken ble tatt god i mot, og jeg føler virkelig at jeg har skrevet en samfunnsnyttig og viktig bok etter svaret fra Statsministeren. Jeg er også veldig inspirert til å fortsette med mitt opplysningsarbeid om psykisk vold og mobbing i parforhold, og hvor skadelig det er å bli utsatt for slikt, og i tillegg hjelpe andre voldsutsatte.