Å gjøre en omstart – utdrag fra manus

“Etter år med løgn, skampåføring og ydmykelser, negativitet, forakt og mobbing rettet mot meg, og det ekstremt kaotiske og ustabile levesettet med mannen, var jeg traumatisert.

Jeg var splittet, ødelagt og i totalt indre kaos, og satt tilbake med opplevelsen av å være kastet rundt i en sentrifuge over lang tid uten stans. Jeg var svimmel og hadde mistet balansen, retningen og meningen med livet mitt.

Jeg var blitt et vandrende indre kaos. Jeg hadde mistet meg selv.

Og jeg måtte rett og slett gjøre en omstart.

Med denne omstarten, tok jeg en bevisst beslutning, et bevisst valg, om å finne tilbake til meg selv igjen, å finne tilbake til meg selv og et liv med stabilitet, mening og en retning. Livet mitt, slik jeg levde det før jeg traff og etablerte en relasjon med denne mannen.”